Tiltalt for drabsforsøg så prostitueret

Foto: TV ØST

Det er kommet frem i retten i Nykøbing Falster, at den 43-årige mand, der er tiltalt for flere drabsforsøg mod sin samlever, så en prostitueret i Tyskland.

Den 43-årige mand, der er tiltalt for flere gange at forsøge at dræbe sin samlever i Bangsebro på Falster, har tilsyneladende levet et dobbeltliv. Det skriver folketidende.dk.

Retssagen mod ham begyndte i går tirsdag, hvor det kom frem, at den 43-årige i 1 års tid har set en prostitueret fra Brasilien. I foråret 2012 begyndte han på uddannelse i Sønderborg, og under opholdet opsøgte han den prostituerede i Flensborg.

Mails, chat og opringninger mellem den 43-årige og den prostituerede, der skal afhøres i dag onsdag, afslører, at de 2 har haft et kærestelignende forhold, men det afviser den tiltalte.

Medikamenter og peberspray

Den 43-årige har flere gange sidste år forsøgt at dræbe sin samlever gennem 20 år med forskellige medikamenter. 30. maj tog han andre midler i brug, da han brød ind i parrets hjem, sprøjtede peberspray i ansigtet på sin sovende samlever og forsøgte at kvæle hende med en pude. Hun fik dog fat i en stavlygte, som hun slog ham i hovedet med, så han flygtede.

Ifølge folketidende.dk forventes der at falde dom i sagen sidst på ugen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App