Team Sydhavsøerne kæmper sig til et point

Team Sydhavsøerne har fået en fremragende start på kvalifikationen om oprykning tiI ligaen. Søndag fortsatte de gode takter mod Ribe-Esbjerg.

Det var ikke hvem som helst, der var på besøg i Maribo søndag eftermiddag. Ligaholdet fra Ribe-Esbjerg topper kvalifikationspulje 2, og gav hjemmeholdet Team Sydhavsøerne nok at se til.

De rødblusede bed dog godt fra sig og var bare bagud med 14-16 ved pausen.

En propfyldt Bordershop Arena sikrede gedigen opbakning til Sydhavsøerne. Det forhindrede dog ikke gæsterne i at holde føringen på 2-3 mål gennem det meste af 2. halvleg.

Men så fandt hjemmeholdets målmand Jens Nyhuus storspillet frem, og i den anden ende kæmpede spillerne sig til scoringer.

Det lykkedes at udligne til 26-26, og så var der lagt op til en gyserafslutning.

Begge hold havde muligheden for at sikre sig sejren inden for det sidste minut, men det endte med 1 point til hver.

Dermed ser Team Sydhavsøernes oprykningsmuligheder stadig ganske fornuftige ud.

- Alle på holdet kæmper. Der er ikke nogen, der falder igennem i dag. Vi er meget tilfredse med det ene point, sagde Mikael Bo Hansen efter kampen til TV2 ØST.

Der er kun to kampe tilbage i puljen. Team Sydhavsøerne skal næste gang møde Mors-Thy på udebane.