Team FOGs basketherrer snupper vanvittig sejr

Basketherrerne fra Team FOG Næstved vandt mandag aften en yderst vigtig og ikke mindst vanvittig sejr mod Bakken Bears i den anden semifinalekamp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tilskuerne sad aller yderst på stolene i Næstved mandag aften, hvis de overhovedet sad ned. Team FOGs basketherrer mødte Bakken Bears i den anden semifinalekamp mellem de to hold, og det blev en absolut nervepirrende affære.

Sjællænderne tabte den første kamp mellem de to hold og var undervejs langt bagud, så det var svært at få øje på et comeback i den kaliber, som FOG herrerne leverede mandag aften. Efter første periode førte de 19-11, men var bagud med en enkelt efter første halvleg. Derefter lå det tæt det meste af kampen, men hjemmeholdet trak fra og landede en sejr over århusianerne på 84-78.

Der spilles bedst af i alt fem kampe, og det hold, som først vinder tre gange, går videre til finalen, hvor det skal møde vinderne af semifinalen mellem Svendborg Rabbits og Horsens IC.