Svebølle tabte hjemme

Svebølle blev straffet af Birkerød.

Kort inde i sæsonen skiftede Stefan Håkansson fra Nordvest FC til 2. divisions-rivalerne fra Svebølle. Og siden har han ikke tabt en kamp med sit nye hold. Men i dag kom han og resten af Svebølles mandskab i problemer mod Birkerød.

Holdet havde ellers chancerne til en sejr, men de blev brændt på det skammeligste. Særlig slemt var det, da Hassan Bashir var alene med Birkerøds keeper. I stedet for at afsluttet sikkert, forsøgt han at lobbe bolden med et nonchalant vip. Og den røg direkte i hænderne på målmanden. Elendig afslutning, som oven i købet blev fulgt op af et Birkerød-angreb, hvor keeper Nicky Jensen glider i græsset. 0-1-føring til udeholdet.

Herefter gik Svebølle lidt i stampe resten af halvegen, og først fra starten af anden halveg kom det gode spil igen. Stefan Håkansson tog et godt raid i højresiden, og smed et hårdt fladt indlæg ind mod forreste stolpe. Her kom Lasse Holm farende, og han kunne gøre det til 1-1.

Men blot to minutter efter gik det galt igen for Svebølle. Dårlig markering ved et hjørnespark resulterede i endnu en nem scoring for Birkerød. 1-2.

Og 12 minutter før tid går det galt igen. Birkerød får en kontra, og kan med en mand i overtal tre mod to score til slutresultatet 1-3. Og dermed led Stefan Håkansson sit første nederlag med Svebølle.