Stort cykelløb på lille vej

Den sidste etape af cykelløbet Post Danmark Rundt blev i dag kørt. Starten gik i Slagelse i formiddags, og ruten førte blandt andet rytterne ad regionens småveje.

Flere timer før der var skyggen af chance for at se cykelrytterne, havde Harry Rasmussen stillet klapstolen klar i vejkanten.

•-    - - Det er vel touren, der har smittet af. Nu har vi chancen for at se Post Danmark Rundt, og så gør vi det, smiler han.

Klapstolen stod klar, og der var god mulighed for at komme helt tæt på deltagerne i løbet. Sammen med både familie og venner så Harry Rasmussen cyklerytterne flintre forbi Frenderupvej mellem Store Merløse og Store Ebberup. Det er en af de mindste veje, cykelløbet tilbagelægger under det årlige løb.

Det blev den 23-årige mountainbiker, Jacob Fuglsang, der kunne tage den gule førertrøje med hjem. Det er første gang siden 2002 en dansker vinder løbet.