Stor politiaktion: Mand med gevær gemte sig i grønt område

Arkivfoto. Foto: TV ØST

En 41-årig mand fra Holbæk blev onsdag aften pågrebet af politiet. Manden bar flere våben og blev vurderet som farlig.

En 41-årig mand, der angiveligt var træt af livet, var onsdag aften årsag til en større politiaktion i Holbæk omkring Ladegårdsparken.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Personer tæt på manden havde klokken 20.30 kontaktet politiet, da manden havde bevæbnet sig med blandt andet et gevær og havde bevæget sig udendørs i et grønt område for angiveligt at tage sit liv.

- Det tog en halv times tid at finde manden, og få ham overtalt til at nedlægge våbnene. Heldigvis blev andre ikke inddraget i episoden, og der blev ikke løsnet skud fra hverken den 41-årige eller politiet i forbindelse med episoden, der dog krævede mange politifolks indsats, siger Martin Bjerregaard til TV ØST.

Heldigvis var mandens gevær et luftgevær – dog af den farlige type med tunge hagl. Geværet kræver en våbentilladelse som den 41-årige ikke havde, og manden er derfor blevet sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

- Han er meget ked af det, og vi lod ham efterfølgende se af en læge. Lægen mente dog ikke, at der var basis for at tvangsindlægge ham – og den 41-årige i stedet blevet hentet af sine forældre, der vil passe på ham, siger Martin Bjerregaard.

Manden stammer fra Holbæk, men er ikke bosiddende i Ladegårdsparken, hvor episoden fandt sted.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App