Ruller:
2 store stegte andelår
1 pakke risdej
½ spidskål
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 lille knold frisk ingefær
2 spsk soja
Soja sauce:
2 dl soja
1 dl sirup
1 lille knold ingefær
1 fed hvidløg
Salat:
2 fennikel
1 bdt. kørvel
2 spsk æbleeddike
Pil kødet fra de stegte andelår. Hak spidskål, skalotteløg, ingefær og hvidløg fint og bland det med andekødet. Tilsæt soja.
Læg kødet ind på midten af risdejen fold enderne ind over og rul stramt. Læg rullen på bageplade med samlingen nederst.
Bag i ovnen i ca. 20 -25 minutter ved 200 gr. eller til rullerne er gyldne.
Kog soja, sirup og finthakket ingefær, samt hvidløg i en lille gryde i et par minutter, så det får en tyk konsistens.
Snit fennikel fint og rør hakket kørvel i. Mariner med æbleeddike.
Spis de varme ruller med fennikel salat til og dyp i soja saucen