Sprøde ruller med andelår og spidskål

Sprøde ruller med andelår og spidskål

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ruller:

2 store stegte andelår
1 pakke risdej
½ spidskål
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 lille knold frisk ingefær
2 spsk soja

Soja sauce:
2 dl soja
1 dl sirup
1 lille knold ingefær
1 fed hvidløg

Salat:
2 fennikel
1 bdt. kørvel
2 spsk æbleeddike

Pil kødet fra de stegte andelår. Hak spidskål, skalotteløg, ingefær og hvidløg fint og bland det med andekødet. Tilsæt soja.

Læg kødet ind på midten af risdejen fold enderne ind over og rul stramt. Læg rullen på bageplade med samlingen nederst.

Bag i ovnen i ca. 20 -25 minutter ved 200 gr. eller til rullerne er gyldne.

Kog soja, sirup og finthakket ingefær, samt hvidløg i en lille gryde i et par minutter, så det får en tyk konsistens.

Snit fennikel fint og rør hakket kørvel i. Mariner med æbleeddike.

Spis de varme ruller med fennikel salat til og dyp i soja saucen


Nyhedsoverblik