Konditori Arlington

En bioanalytiker, der laver kager, og en konditor, der er vild med at lave roser i flere dage. Det er grundstenene i Konditori Arlington lidt uden for Fåreve

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Konditoriets speciale er kager til store fester - og meget gerne anderledes kager. Mange vil gerne sætte deres personlige præg på kagen, og det er blandt andet blevet til en kage af en slamsuger, Dragsholm Slot og Minnie og Mickey Mouse.

Det er søstrene Lis Arlington Ølholm og Lærke Arlington, der på en travl weekend bruger 40 liter fløde og et sted mellem 300 og 400 roser som pynt til kager. Roser som Lærke Arlington ofte har brugt dage på at lave.

Selv om kagerne er smukke, er det ikke kun udseendet det kommer an på. En sand konditor ved, at før det smager rigtigt, så skal der være en del sødt, en del chokolade og frisk frugt.

Se mere om Konditori Arlington på: http://www.konditoriarlington.dk/

[video:flv:080627_Magasin_Mad_med_mere.flv]


Nyhedsoverblik