Slagelse Vandpolo snupper danmarksmesterskabet

For fjerde år i træk hev Slagelse Vandpolo guldet i hus og blevet endnu engang de bedste i landet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For 4. år i træk kan Slagelse Vandpoloklub kalde sig Danmarksmestre.

Den store finale blev afgjort lørdag, da herrerne fra Slagelse spillede sig til tops mod ærkerivalerne fra Odense.

Allerede efter få sekunders spil scorede Slagelse i den afgørende 2. finale, men holdet fra Odense gav ikke op uden kamp og 2. periode sluttede med en føring til FREM Odense.

I kampens 4. periode nåede3 Odense også forbi Slagelse og lagde sig i front med en føring på et enkelt mål. Slagelse førte dog med tre mål fra 1. finalekamp og kunne derfor med et lille nederlag på 6-7 alligevel kalde sig danske mestre 2015.

- jeg er altid glad til vandpolo, men når vi vinder guld, så er det selvfølgelig endnu bedre, sagde anfører Jon Fabech fra Slagelse Vandpolo efter sejren.

Dermed kan drengene fra Slagelse altså for fjerde år i træk hive guldet med hjem.