Skuffelse: Badmintonhold basket ud af banen

Foto: TV ØST

Nedtur for Team Skælskør-Slagelse, der tirsdag aften blev banket i Danmarksmesterskab for holdbadminton. Nu jubler Greve over guldmedejalerne, som det regionale hold ellers troede skulle være deres.

Det skulle have været så godt - men endte rigtig skidt.

Teak Skælskør-Slagelse stod til total sejr, da herrerne efter at have hevet to sikre stik hjem i to vundne kampe stod til at trumfe med den afgørende sejr i finale. Med den ellers suveræne herredouble Casten Mogensen og Mathias Boe måtte i går aftes se sig selv basket ud af banen af modstanderne fra Greve.

Regional nedtur
Og så stod den ellers bare på mere regional nedtur. Damesingle-kampen blev også tabt. Og det samme skete i herresinglen. Så Greve løb med pokalerne, mens Vestsjællænderne måtte gå sukkende hjem.

Direktør og træner, Michael Kjeldsen, siger til DR Sjælland om nederlaget:

"Vores herresingle spiller helt baglæns i dag. Det er der ikke plads til i en finale. De var vores eneste sikre kort, så de må ikke falde igennem sådan her. Samtidig bliver vi også snydt klokkeklart i damesinglen. Ved matchbold til os, skyder modstanderen den ud over linien, men alligevel bliver den dømt inde. Det er bittert lige nu," siger en slukøret Skælskør-Slagelse træner.

Finalen blev afviklet i KB-Hallen i København, hvor mestrene fra Greve vandt 4-2 over Team Skælskør Slagelse

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App