Sejr til NFH i topkamp

De bedste håndboldkvinder fra Nykøbing Falster blander sig i topstriden i håndboldens 1. division efter sejr over Lyngby.

To af de rigtigt gode point kom på kontoen søndag eftermiddag i Nykøbing.

Gæsterne fra Lyngby var ellers det eneste hold, der endnu ikke har mistet point i dette års 1. division i håndbold for kvinder. Altså inden de var forbi Nykøbing Falster og NFH.

To halvleg senere stod der 22-18 på tavlen og sejr til hjemmeholdet.

Det var samtidig et møde mellem rækkens to bedste forsvar, og det bar hele kampen præg af. Over seks minutter gik der før det første mål kom på tavlen. Så fulgtes de to hold ad med små udsving indtil pausen, hvor stillingen var 9-8 til NFH.

De første tyve minutter af 2. halvleg var stadig en tæt kinddans, hvor ingen af de to hold kunne få angrebet ordentligt igang, mens begge forsvar spillede aggressivt og disciplineret.

Da der manglede 10 minutter knækkede kampen. I en håndfuld minutter fik NFH endelig scoret en flok sammenhængende mål i etableret angrebsspil, og det gode forsvarsspil udløste samtidig flere kontraangreb. Stine V. Pedersen og Cecilie Pedersen fik begge hul på bylden i den periode, og derfor kunne NFH bringe sig foran med seks mål.

Det kunne Lyngby ikke svare igen på, og NFH overhaler dermed nordsjællænderne i tabellen og ligger nummer 3 - tre point fra førstepladsen med en kamp i baghånden.