Røver får fængselsstraf for to røverier

Foto: TV ØST

En række røverier har plaget Nordvestsjælland i denne uge. En 36-årig mand er nu blevet anholdt for to af dem og ryger direkte 2 1/2 år i fængsel for forbrydelserne.

En 36-årig mand er blevet idømt 2½ års fængsel efter at have begået to af de røverier, der har præger Nordvestsjælland i denne uge. Politiet anholdt ham efter et røveri i Dagli’ Brugsen i Regstrup. Han ryger nu direkte 2 1/2 år i fængsel for både det røveri og et begået mod apoteket i Jyderup.

Med i dommen er også, at han ulovligt har haft skarpladt våben på sin bopæl. 

Læs også: 36-årig anholdt for røveri mod supermarked

Manden blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk fredag kl. 11.30, efter politiet torsdag eftermiddag havde anholdt manden for at begå indbrud i Dagli’ Brugsen lidt efter klokken 17.

Manden var gået maskeret ind i supermarkedet og havde med pistol truet personalet til at udlevere kontanter og cigaretter.

Røveren flygtede herefter fra stedet i bil, men politiet fik stoppet ham på Kalundborgvej.

Forbindelse til andre røverier

Politiet undersøgte i dag, om røveren var involveret i de fire øvrige røverier, der har været i Nordvestsjælland i denne uge. Røverierne er blevet begået mod supermarkeder i Svinninge, Vig og Hørve samt apoteket i Jyderup.

Den 36-årige mand er ikke blevet dømt for de tre røverier mod de andre supermarkeder, men til gengæld står han udover røveriet mod Dagli’ Brugsen i Regstrup altså også bag røveriet mod apoteket i Jyderup.

Læs også: Netto i Vig udsat for røveri

Læs også: Vidne og medarbejdere rystede efter røveri

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App