Rockere anholdt for øltyveri

Foto: TV ØST

Politiet anholdt mandag 3 Bandidos rockere og en kvinde i Vordingborg, da de var i færd med at omlaste øl fra en lastbil stjålet under Haslev Festuge.

3 Bandidos rockere og en kvinde blev mandag aften anholdt i Vordingborg for brugstyveri af en lastbil og tyveri af øl og andre drikkevarer fra samme lastbil.

De 4 blev anholdt klokken klokken 18.30. De 3 mænd er henholdsvis 25 år, 26 år og 28 år, fra lokalområdet og med tilknytning til Bandidos, mens kvinden er fra Haslev og 21 år gammel. Hun medbragte i øvrigt sin 1½ år gamle søn. Det skriver Sydsjællands og lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

De 4 personer blev anholdt på Sydhavnsvej i Vordingborg i færd med at omlaste øl og andre drikkevarer fra en lastbil til en personbil med trailer, som de var ankommet til stedet i.

Øl fra Haslev Festuge

Lastbilen var stjålet i Haslev under Haslev Festuge i den forgangne weekend, og den var lastet med øl og andre drikkevarer. De 4 blev overrasket af en patruljevogn under omlæsningen. De 3 mænd valgte at løbe fra stedet, men 2 af mændene blev løbet op af politiet, mens den tredje blev fundet lidt senere af en tilkaldt hundepatrulje.

Kvinden sad i personbilen sammen med sin søn. De 4 personer blev alle anholdt og efter endt afhøring løsladt.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App