Politiet frygtede ballade efter dom i røverisag

Foto: TV ØST

Et retsmøde blev tirsdag afbrudt i Næstved, hvor der blev afsagt dom i en grov røverisag. Politiet frygtede ballade på grund af afgørelsen.

Tirsdag faldt der dom i den grove røverisag fra Kongsted Sparekasse, og det fik politiet til at frygte, at der ville opstå ballade i Retten i Næstved. Det skriver Sjællandske.

De 3 tiltalte blev idømt henholdsvis 6, 6, og 3 ½ års fængsel for røveriet, men de 3 ½ år bliver til 11 år bag tremmer i alt for den ene, da han havde et par andre domme på kontoen fra anden kriminalitet og en reststraf på 1 år fra et drab på en Bandidos-rocker.

De 3 var ikke tilfredse med straffene, som blev anket til landsretten, og måske derfor frygtede politiet, at der kunne opstå tumult i bygningen. I hvert fald afbrød en betjent et retsmøde om en bedragerisag i lokalet ved siden af for at orientere om, at der var et sikkerhedsmæssigt problem ved at opholde sig i lokalet.

Betjente i skudsikre veste

Politiet bad om at få besked, når der var pause, og så blev deltagerne i retsmøde bedt om ikke at opholde sig på gangene.

Et opbud af betjente i skudsikre veste tog måske brodden af eventuelle optræk til ballade. Der er i hvert fald ikke meldt om, at der skulle have været tumult efter domsafsigelsen.

De 3 mænd blev dømt for i 2012 at begå groft røveri mod Kongsted Sparekasse, hvor 5 bankansatte blev bagbundet og anbragt på gulvet i de knap 1½ time, røveriet stod på.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App