Politi arbejder på højtryk for at identificere bagbundet lig

Foto: TV ØST

Politiet fortsætter efterforskningen på højtryk i sagen om det bagbundne lig, der tirsdag blev fundet i en tidligere mergelgrav ved Herlufmagle.

Torsdag fortsætter efterforskningen i sagen om det mystiske fund af et bagbundet lig ved Herlufmagle tirsdag.

- Vi arbejder på højtryk på at få vedkommende identificeret, men kender ikke tidshorisonten på, hvor lang tid det vil tage, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Det makabre fund blev gjort tirsdag sidst på eftermiddagen i en tidligere mergelgrav ved Herlufmagle. Onsdag kom det frem, at der er tale om en yngre mand, som var bagbundet på både hænder og fødder.

Ligget i vandet i lang tid

Politiet betragter sagen som en drabssag, men har indtil videre kun meldt sparsomt ud om efterforskningen til offentligheden.

- Det er svært at være mere åbne i den her tidlige fase, men sagen fylder meget hos os, og vi fortsætter med de kriminaltekniske undersøgelser, siger Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Liget skal ifølge politiet have ligget i vandet i lang tid, og det giver nogle udfordringer i forhold til efterforskningen. Efter ligfundet er mergelgraven, der i dag fungerer som branddam, blevet gennemsøgt af dykkere, ligesom området er blevet gennemsøgt med både droner og metaldetektorer.

Når politiet skal nærme sig identiteten af en afdød, og man i udgangspunktet er på bar bund, tager man ofte udgangspunkt i oplysninger om savnede personer. Det er også tilfældet i mergelgravssagen, oplyser Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App