Plakatmaleri-konkurrence

Foto: TV ØST

Folketingskandidater må stå model til lidt af hvert, blandt andet at få overmalet valgplakater. Men nu prøver en politiker fra Holbæk, at få noget sjovt ud af situationen.

Den Socialdemokratiske folketingskandidat Kaare Dybvads ansigt, smiler ned til vælgerne fra rigtig mange lygtepæle i Holbækområdet. Men flere af hans plakater er skæmmet af graffiti.

-Jamen det er da ikke særligt sjov. Vi har brugt mange kræfter på at sætte plakaterne op, så det er da lidt ærgerligt, -siger Kaare Dybvad.

I dag, i Vipperød lige uden for Holbæk, havde folketingskandidaten og hans unge hjælpere travlt med at forny ødelagte plakater. I én er der ubehjælpsomt ridset ordet ”FUCK”  hen over Dybvads ansigt, på en anden har kandidaten fået overskæg og teksten ”Kaare på dypt vand!!!” skrevet hen over panden.

Til trods for sjofle slagord og forkert stavede kommentarer på mange af Kaare Dybvads plakater, har han ikke mistet modet. Han er i stedet blevet inspireret:

-Jeg ved ikke hvor sjovt det er, men jeg tror der er mulighed for at det kan blive sjovt, -siger Kaare Dybvad, der nu udskriver en konkurrence.

Konceptet er enkelt: Har man en kunstnerisk åre, og en tuschpen, forskønner man Kaare Dybvads valgplakat. Tager et billede af sig selv sammen med kunstværket og lægger det ind på politikerens Facebookside. Så deltager man i konkurrencen om fem øl fra et lokalt bryggeri:

-Nu har vi jo haft en del plakater der er blevet hevet ned og malet på, men i stedet for at være sure over det, så vil vi lave en lille leg ud af det. Og så håber vi der kommer lidt mere kvalitet ud af det, -siger Kaare Dybvad.

Der hænger 1100 af Kaare Dybvads plakater i Holbækområdet, så kreative sjæle kommer ikke umiddelbart i bekneb for lærreder.

02:02 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App