PET: Tommy Kamp var problemet for Sass

Foto: TV ØST

Avis erfarer, at PET også har gjort anmærkninger om Sass' nære kontakt til tidligere S-formand i Køge.

 

Henrik Sass Larsens forbindelse til en lokal Bandidos-rocker er ikke PET's eneste anmærkning i forbindelse med sikkerhedsgodkendelsen af Henrik Sass Larsen.

Det skriver Ekstra Bladet fredag.

Nu viser det sig, at PET også har gjort anmærkninger om Sass' nære kontakt til den tidligere, mangeårige S-formand i Køge, Tommy Kamp, erfarer avisen.

Kamp er sigtet i en betændt sag om bestikkelse. Han er tidligere dømt for spirituskørsel, og han driver ifølge Ekstra Bladet omgang med hærdede kriminelle i Køge og omegn.

Det er sandsynligvis netop PET''s anmærkning om den tidligere, stærkt kontroversielle, lokale S-formand, der har fået Helle Thorning-Schmidt til at ofre Sass, skriver Ekstra Bladet.

Henrik Sass Larsen udtalte torsdagen igennem, at PET alene havde gjort anmærkninger om hans forbindelse til Bandidos-rockeren.

Men PET har ifølge Ekstra Bladet altså andre betænkeligheder ved Sass Larsen.

Samtidig skriver B.T., at flere politikere på Christiansborg hælder til den forklaring, at Henrik Sass Larsen på grund af sin færden i Køges mindre pæne miljøer havde bragt sig i en uholdbar situation, hvor der opstod en mistanke om, at han kunne afpresses.

Henrik Sass Larsen afviste torsdag selv, at han skulle havde udgjort nogen sikkerhedsrisiko, hvis han var blevet minister i den kommende regering.

/ritzau/

 

Læs også:
Sass Larsen: Jeg bliver ikke minister

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App