Pas på glatte veje

Foto: TV ØST

Kolde temperaturer skabte lørdag aften og natten til søndag problemer for bilister i store dele af landet.

Lave temperaturer gjorde lørdag aften og natten til søndag vejene glatte mange steder i landet.

Det førte til en række uheld, hvor biler kørte af vejen, fortæller flere vagtchefer i landets politikredse til Ritzau søndag morgen. Ingen af uheldene har dog ført til alvorlig personskade, lyder meldingen.

Politikredsene på Sjælland beretter om uheld, hvor biler er gledet af vejene, uden at det har ført til større skader. Ved Sjællands Odde kørte en bil af vejen og endte på siden i en grøft.

I København tilskriver vagtchefen to uheld, som kan tilskrives glatte veje.  Begge uheld skete i den centrale del af hovedstaden.

 I Sydøstjylland kom en bilist sent lørdag aften i uføre i landsbyen Åes nordøst for Horsens og gled ind i et af byens huse. Hverken bilist eller hus kom til skade.

I det sydlige Jylland beretter politiet om cirka fem glatføreuheld i hele kredsen. Det skete blandt andet i Tinglev og nord for Varde, fortæller vagtchef Claus Skovgaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Nordjyllands Politi melder om et enkelt uheld i Vesthimmerlands Kommune, hvor en person blev fastklemt, dog ikke alvorligt.

På Fyn melder vagtchefen om et enkelt uheld ved Svendborg i forbindelse med de glatte veje.

 

      /ritzau/

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App