Opskrift: Tortillas med laksefyld

Spisested: Restaurant Slangerupgaard

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tortillas:
20 gram mel
5 gram gær
lidt salt
1 dl lunkent vand
lidt hakket baby spinat (kan undlades)

Pisk alle tingene sammen til en lind masse og bag dem på begge sider på en varm pande. (Man kan også købe tortillias færdiglavet).

Dressing: 
1dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
lidt forskellige hakkede krydderurter
salt, peber og evt. citronsaft

Fyld: 
150 gram røget laks
lidt salat

Hak krydderurterne og bland dem i yoghurten sammen med hvidløget og lidt salt og peber og evt. lidt citron saft.
Smør et tyndt lag dressing på tortillaen og kom lidt salat ovenpå. Læg et tyndt lag røget laks i skiver på og rul den sammen.
Skær den i små skiver.


Nyhedsoverblik