Opskrift: Tomatsalat med jomfruhummer

Spisested: Støvlet Katrine

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Opskriften er til 4 personer.

14 stk. blommetomater

1 stk. rødløg

 Frisk basilikum

6 stk. jomfruhummerhaler (ordnet og  pillet)

4 spsk. Olivenolie

1 spsk. sukker

2 spsk. hvidvins eddike

Salt

Lidt mel

Smør til stegning

En blå kartoffel                        

Flå 8 blommetomater og tør dem i ovn ved 60 grader.

Skær resten af tomaterne i både og fordel dem på tallerkenerne.

Blå kartoffel rives i papirs tynde skiver, steges i olie og tørres i ovn ved 60 grader.

Dressing laves af olie, eddike, sukker, lidt salt samt fint hakket rødløg.

Del jomfruhummerhalerne i to, vend dem i mel og steg dem i smør.

Anret det hele på tallerkener og pynt med de blå kartoffelchips samt basilikum.


Nyhedsoverblik