Opskrift: Stegte kammuslinger med strandurter og hybenrosepuré

Spisested: Dragsholm Slot

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

4 personer.

8 store kammuslinger eller 24 små.
1 agurk
¼ dl. hybenroser plukket og lagt i æbleeddike i mindst 1 uge
Melanin til tykning af eddike
1 dl æblemost
Strandurter (Strandsennep, portulak m. fl.)
Lidt olie
Lidt salt
Lidt smør

Tag mosten og eddiken og kom den i en gryde med lidt melanin og kog det op, husk at det først bliver tykt når det bliver koldt.
Tag en tyndskræller og lav 8 tynde strimler af agurken, rul dem sammen hver for sig, så der er to pr kuvert.
Vask de plukkede strandurter grundigt
Tag en pande og varm den godt op, kom lidt olie og salt på panden og kom kammuslingerne på.
Når de er blevet gyldne på den ene side kommes lidt smør på panden, som rystes, så der kommer smør over alt på kammuslingerne - dette gøres hurtigt, for ellers får kammuslingerne for meget (Er kammuslingerne små, brunes smøret inden de kommes på).
Herefter anrettes med hybenrosepuré, agurk, muslinger og strandurter.


Nyhedsoverblik