Opskrift: Sprød sejfilet med svampe pilaw

Spisested: Elmely Kro

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Opskrift til 4 personer:

50 gram smør
100 gram rødløg
250 gram blandet svampe
3 dl. Piskefløde

500 gram sejfilet
lidt æggehvider
boghvedemel

Forskellige krydderurter

Fremgangsmåde:

De fint hakkede løg og svampe sauteres i smør til løgene er gyldne, fløden kommes på og koges ned til cremet konsistens.

Sejfileterne deles i 4 stykker og vendes i æggehvider og bagefter i mel tilsat salt og peber.
Steges gyldne på pande i smør ved jævn varme.

Pluk lidt forskellige krydderurter

Anretning:

Saucen i bunden og den sprøde fisk på toppen, pyntes med krydderurter.

Vin tips:

En harmonisk men samtidig fed ret som sagtens kan tåle røde og hvide vine, som f.eks.:

Pinot Grigio
Risling
Hvid eller rød Bourgogne

Rødvine til fiskeretter skal serveres lettere kølet

 

 


Nyhedsoverblik