Opskrift til 4 personer:
50 gram smør
100 gram rødløg
250 gram blandet svampe
3 dl. Piskefløde
500 gram sejfilet
lidt æggehvider
boghvedemel
Forskellige krydderurter
Fremgangsmåde:
De fint hakkede løg og svampe sauteres i smør til løgene er gyldne, fløden kommes på og koges ned til cremet konsistens.
Sejfileterne deles i 4 stykker og vendes i æggehvider og bagefter i mel tilsat salt og peber.
Steges gyldne på pande i smør ved jævn varme.
Pluk lidt forskellige krydderurter
Anretning:
Saucen i bunden og den sprøde fisk på toppen, pyntes med krydderurter.
Vin tips:
En harmonisk men samtidig fed ret som sagtens kan tåle røde og hvide vine, som f.eks.:
Pinot Grigio
Risling
Hvid eller rød Bourgogne
Rødvine til fiskeretter skal serveres lettere kølet