Opskrift: Hvide kryddersild

Spisested: Klintholm Røgeri

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

40 sildefileter
3 dele edikke
2 dele vand
 
170 gr salt
400 gr sukker
1 tsk nelikker
2 tsk allehånde
2 tsk hvid peber
10 laurbærblade
1 tsk atamonpulver
 
Sildefileterne lægges i en blanding af 3 dele edikke og 2 dele vand i 2 dage.
 
Krydderierne blandes godt sammen.
Nu lægges sildene i en ren spand lagvis med krydderblandingen, lad gerne lidt af
edikkevandet hænge ved. Der startes og sluttes med krydderblandingen.
Der lægges et let pres på toppen, evt en tallerken.

Nu skal sildene have lov til at stå ca 3 - 4 uger, så er de klar.


Nyhedsoverblik