Opskrift Hotel Liselund

.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hotel Liselund

Æblekage

200 gram smør
250 gram sukker
150 gram reven ren marcipan
4 æg
180 g mel
2 tsk. bagepulver
2-3 æbler i skiver med skræl, brug nogle gode mad æbler.

Pynt:
hakkede mandler

Smør og sukker røres godt sammen, tilsæt den revne marcipan, hvorefter der kommes
et æg i ad gangen.

Rør massen godt inden mel og bagepulver kommes i.

Dejen hældes i en smurt springform, læg evt. bagepapir i bunden

Æblerne befries for kernehus, skæres i kvarter og derefter i skiver, og lægges i et pænt mønster over dejen

Til sidst pyntes med hakkede mandler.

Bages i en forvarmet ovn i 30-35 min ved 200C.

Serveres med flødeskum tilsmagt med vanilliesukker


Nyhedsoverblik