Opskrift: HØNSESALAT til 4 personer

Spisested: MUNDO

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

1 Hel kylling renses og lægges i gryde.
Dækkes med vand, og tilsættes løg, selleri, porretoppe, gulerødder,
hvidløg, peberkorn og en smule salt.
Koges op, skummes, og simrer stille og roligt videre i ca. 45 min.
Tages fra varmen og kyllingerne afkøles i
bouillonen lægges det i en beholder og dækkes med bouillonen fra kogningen.
Så holder kødet sig frisk og saftigt til det skal bruges.
 
Det kolde, pillede kyllingekød blandes nu med mayonnaise
der er tilsmagt med 38% creme fraiche.
Tilsmages med salt og friskkværnet peber, og tilsættes fintskåret, blancheret
bladselleri, lidt fintsnittede rødløg og hakket persille.
Justeres med citronsaft eller vineddike. 


Nyhedsoverblik