Opskrift Danhostel

Brusebadsboller

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Til ca. 40 stk.:
1,5 dl. havregryn
1,5 dl. grahamsmel
2 dl. kærner.   enten (solsikker,sesam, græskar, hørfrø.)
1 spsk. sukker
1 håndfuld salt
1,5 l vand
2 dl. appelsinjuice
2.5 dl. Ymer
2 dl. olie
2 æg
1,5 pk. gær
ca 3 kg mel

Alt blandes og æltes til en dej. Bollerne rulles med det samme og sættes på bageplade.
Sættes på køl. Næste morgen tages bollerne ud og hæver ca 15 minutter.
Bages v/ 180 grader i ca. 12 - 15 minutter.


Nyhedsoverblik