Opskrift: Dampede muslinger

Spisested: Madkunsten, Nykøbing Sj.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

1 kg muslinger
2 dl hvidvin
3 fed hvidløg
1 lille håndfuld bredbladet persille
½ løg
½ fennikel
100 gr smør
salt og peber
Muslingerne skylles og renses grundigt. Beskadigede muslinger og muslinger der ikke lukker sig, kasseres.
 Alle urter ordnes og skylles, ,hvidløg og persille hakkes fint, løg og fennikel snittes fra top til bund, og det hele kommes i en passende gryde med urterne nederst.
Blandingen krydres med salt og peber, hvidvin tilsættes og det hele dampes 3-4 minutter under låg.
Muslinger, der ikke har åbnet sig, kasseres, resten anrettes i store forvarmede tallerkener og dækkes til mens suppen koges op og smørret piskes i. Suppen hældes over muslingerne og retten drysses med lidt persille.
Kan serveres med godt brød eller ny kogte kartofler.
Velbekomme.


Nyhedsoverblik