Oprykning sikret for Næstved

Næstved har endegyldigt sikret sig oprykning til 1. Division. Det gjorde de med en 0-3 sejr ude over Jammerbugt FC i 2. Division Vest.

Næstved rykker op i 1. Division. Det står klart efter, at klubben lørdag eftermuiddag vandt 0-3 ude mod Jammebugt FC.

Efter 0-0 ved pausen tog gæsterne fra Næstved fat i 2. halveg og startede oprykningsfesten med Stefan Nygaard Hansens mål til 0-1 efter 67. minutter. Patrick Hansen gjorde det til 0-2 fem minutter senere og Mikkel Rygaard Jensen slog det sidste søm i hjemmeholdets kiste med målet til 0-3 i overtiden.

Og så kunne champagnepropperne for de grønblusede springe.

Næstved kunne altså klare det selv, mens de nærmeste konkurrenter fra Marienlyst snublede. Klubben tabte nemlig ude til Næsby med 4-2.

Se reportagen fra Næstveds kamp klokken 19.30 på TV ØST.