Nykøbing Falster slået i noget svingende forestilling

Føringen skiftede nogle gange, men NFH måtte se sig slået af Viborg på en stuvende fuld hjemmebane

Det var en kamp om at holde sig til i subtoppen af Primo Tours Ligaen i kvindehåndbold, da Nykøbing Falster onsdag aften fik besøg af  Viborg HK i kampen som endte 30-25 til modstanderne.

Efter en jævnbyrdig indledning var det udeholdet fra Viborg, som først fik bedst flow i angrebsspillet. Fra 5-5 tog jyderne styringen og bragte sig i front med tre mål, inden hjemmeholdet fandt løsningerne i både forsvar og angreb.

De gulblusede fra Nykøbing Falster fik lukket hullet på måltavlen, og ved pausen var man kun nede med et enkelt mål - 11-12.

Det momentum, hjemmeholdet fik opbygget i slutningen af første halvleg, tog man med ind til de sidste 30 minutter, og kampbilledet blev hurtigt vendt.

Med tre mål på stribe gik man i front med 14-12, og afstanden var den samme, da holdene gik ind i det sidste kvarter af kampen. Trætheden så ud til at ramme hjemmeholdet, for pludselig gik man helt i stå i begge ender af banen.

Fra at være foran 21-19 faldt Nykøbing-kvinderne helt sammen, og med syv scoringer på stribe afgjorde gæsterne kampen.

Med sejren ryger Viborg op på 14 point for 12 kampe og overhaler dermed Nykøbing Falster, der står på 13 point.