Nykjær fint fra start

Foto: TV ØST

Michel Nykjær fra Næstved kørte sit første løb i VM for standardbiler søndag aften. Danskeren endte på en 10. plads i løbet, der blev kørt i Brasilien.

Kaotiske vejrforhold i de to første løb i WTCC-serien i Curitiba, Brasilien, forvandlede et racerløb til et lotteri for kørerne. Nogle satsede alt og vandt eller tabte i regnvejret, Michel Nykjær valgte at spille sine kort fornuftigt.

Med en 12. plads i første løb og en 8. plads i andet løb har den Pole Position Denmark-sponserede dansker kørt sin Seat Leon TDI ind på en foreløbig tiendeplads i WTCC for sit spanske SUNRED-te

- Jeg er rigtig glad, det er første gang en dansker får så god en placering i WTCC. Mit nye team er meget tilfredse, men om lidt skal vi analysere på alle detaljerne," sagde Michel Nykjær fra pitten på Autódromo Internacional De Curitiba søndag aften.

- I første løb ramte min værste konkurrent Michelisz mit højre baghjul, så jeg røg af i første sving. Det kostede nogle placeringer. I andet løb var jeg godt kørende og lå i et felt på fire, der kæmpede om femtepladsen. Men til slut var mine dæk færdige, så jeg kunne ikke avancere yderligere," uddybede en tilfreds Michel Nykjær i Brasilien umiddelbart efter at være kørt ind på sin ottendeplads.

Med placeringen er Michel Nykjær også nummer ti i den samlede VM-stilling.

Næste løb i WTCC skulle have været i Mexico om en måned, men det forventes aflyst i morgen på grund af landets store interne uroligheder.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App