Ny træner stadig uden point

Klavs Rasmussen har ikke fået gevinst endnu og Næstved har nu ikke vundet i otte kampe efter nederlag på 3-0 på hjemmebane til Viborg.

Ny træner - men indtil videre er resultaterne de samme.

Søndagens kamp hjemme mod Viborg blev endnu et nederlag til den nye træner Klavs Rasmussen og Næstved i 1. division, da jyderne rejste hjem med en 3-0 sejr i bagagen.

Efter bare otte minutter scorede Ken Fagerberg, der er udlejet til Viborg fra FC Midtjylland. Et indlæg landede for fødderne af svenskeren lidt uden for feltet og blev resolut klappet ind bag Lasse Sørensen.

Bare fire minutter senere vrister Fagerberg sig fri af Jesper Dahl inde i feltet, vender og sparker fladt over i modsatte hjørne. 2-0 og forfærdelig start for Næstved.

Så overtog hjemmeholdet spillet, men det blev til halve chancer til Anders Clausen, Karsten Jensen, Daniel "Elly" Pedersen og Garcia i 1. halvleg.

Netop Garcia havde flere gode ryk, og i starten af 2. halvleg tager han en dribletur forbi tre Viborg-spillere, men skuddet bliver skubbet forbi af Robert Veselovsky i Viborg-målet.

Både Daniel "Elly" Pedersen og Joakim Normann har tilbud senere i halvlegen, men skyder forbi, og til sidst fælder Lasse Sørensen Eduardo Delani i feltet.

Klar kontakt og dommeren mener straffe - selvom billederne klart viser, at Delani ingen chance havde for at afslutte.

3-0 og Næstved ligger stadig sidst i 1. division med fem point op til den sjove side af nedrykningsstregen.