Nordvest tabte hjemme

Nordvest FC jagter ï øjeblikket sejre og selvtillid efter den skuffende afslutning på sidste sæson. Men i dag blev de straffet godt og grundigt af Birkerød.

Det har været nogle hårde måneder for Nordvest FCs spillere, siden oprykningen til 1. division glippede for to måneder siden.

Holdets nye træner, Thomas Maale, har arbejdet meget med det mentale, og det har en god sæsonstart hjulpet med.

- Siden Herlev-kampen har stemningen fået et løft. De første par uger jeg var her, var stemningen lidt trykket, men det har gjort sindssygt meget, at vi har vundet de sidste to kampe, sagde han inden kampen.

Men hvis stemningen i truppen var god, så var det ikke til at se på spillet i dag. Ganske vist startede Nordvest med at lægge et højt pres på udeholdet, og de bragte sig også foran på et mål af Emil Hülz inden pausen. Men i anden halveg gik holdet helt ned. Birkerød udlignede først på et selvmål af Mads Bøjesen efter 75 minutter. Og Frederik Trier gjorde det til 1-2 inden Nordvestmålmand Nichlas Dannevang tog på skovtur langt oppe på banen i overtiden. Og så kunne Birkerøds Ercan Demirbas gøre det til slutresultatet 1-3.

- Det sidder nok meget i vores baghoveder efter den sæson vi havde sidste år, men det er slet ikke nogen undskyldning. Det var mentalt og rent arbejdsmæssigt var vi der selt ikke i dag, og så taber vi til alle hold, siger Kaan Metin.