Nordvest FC uden chance mod Randers

Holbæks bedste fodboldhold tabte 1-5 i pokalturneringen til superligaholdet Randers FC.

Nordvest FC er normalt stærke i forsvaret, når modstanderne til dagligt kommer fra 2. division. Kun fire mål er der scoret mod dem i syv kampe.

Men modstanderen onsdag aften i pokalturneringen kom ikke fra 2. division, men fra superligaen. Det kunne mærkes. Nordvest FC var bagud med 0-4 ved pausen.

Med til historien hører, at den normalt særdeles stærke midterforsvarer Mathias Lysgaard allerede efter 15 minutter blev skiftet ud med en skade. Og først herefter raslede scoringerne ind bag målmand Lasse Sømmergaard.

I 2. halveg fik Nordvest pyntet lidt på facit, så det hele ender med et resultat, man hurtigt glemmer i Holbæk - 1-5.