NFH tog point med hjem fra Viborg

NFH fra Nykøbing Falster tog et point med hjem, da de mødte Viborg på hjemmebane.

Selvom ét point måske ikke er nok til at gøre håndboldkvinderne fra Nykøbing Falster Håndbold tilfredse kampens forløb taget i betragtning, så var det alligevel det flotte resultat, da klubben søndag gæstede Viborg.

Kampen mod det jyske storhold endte 29-29 efter en spændende kamp, hvor NFH i lange perioder var foran og dominerede kampen - godt hjulpet på vej af de tilrejsende fans fra Sydhavet.

Der var dog hele tiden spænding om resultatet i kampen - helt til de sidste minutter, hvor NFH faktisk var foran, og sejren gled dem kun af hænde, fordi det sidste angreb kiksede.

Dermed endte duellen uafgjort, og NFH må nøjes med en plads midt i feldtet i Boxer Dameligaen.