Næstved udbyggede førsteplads

Med en 2-1 sejr over Varde, kunne Næstved lørdag udbygge deres føring i 2. division Vest.

Næstved-holdet kunne tage den lange tur hjem fra Varde med endnu en sejr i bagagen.

Inden kampen lå Næstved to point foran tabellens nummer to, Marienlyst. En sejr kunne derfor forstærke oprykningsdrømmen.

Kampens første mål blev sat ind fem minutter før pausefløjt. Det var Næstveds Mikkel Rygaard, der satte bolden i nettet.

Også efter pausen var det Mikkel Rygaard, der kunne føje endnu et mål på tavlen. 56 minutter inde i kampen, fik han udbygget føringen.

Næste bold i nettet var desværre fra Vardes fødder. Men det var ikke nok til at slå sydsjællænderne. Resultatet blev 1-2.

Med sejren har Næstved nu udbygget deres førsteplads i 2. division Vest. De har nu fem point ned til Marienlyst, der tabte deres kamp til Jammerbugt FC.