Næstved snublende tæt på sejr

Heller ikke mod VB Kolding fik Næstved den første sejr siden august trods føring inde i overtiden. 2-2 mod et af topholdene var dog absolut godkendt.

Ikke siden 1-0 sejren over Randers tilbage i august er Næstved gået fra banen som vindere - og med et drømmedrøn inde i overtiden sørgede VB Koldings Oliver Tychosen for at det heller ikke blev d. 6. november Næstved igen kunne drikke sejrsøl - 1. divisions bundprop måtte nøjes med 2-2.

Fusionsklubben fra sydøstjylland ligger nummer tre i tabellen, men målt på chancer var Næstved den store i 1. halvleg. Selvom jyderne havde en del spil, så blev det kun til en enkelt åben chance, mens de grønne både med aggressivt presspil og kombinationer kom frem til flere muligheder.

Tre minutter før pausefløjt blev Anders Clausen sendt afsted og fra højre side af feltet, fladt indlæg indover, Vito Hammershøj-Mistrati var fulgt med og han sender bolden op i nettaget. 1-0 til 1. divisions suveræne bundprop.

Men bundhold bliver tit udsat for uretfærdige tilfældigheder, og bare fire minutter inde i anden halvleg bliver et indlæg via lidt ping-pong sendt ind bag Lasse Sørensen - der i øvrigt ikke så alt for godt ud i situationen.

Sådan en 1-1-mavepuster havde trukket livet ud af de fleste hold, men Næstved er stadig med og både Vito Hammershøj-Mistrati og Garcia havde flere muligheder. Også VB Kolding fik flere chancer, men ingen, der kom rigtig tæt på.

Så blev én rutineret mål ræv erstattet med en anden. Karsten Jensen kom på banen i stedet for Anders Clausen, og tre minutter før tid blev det en fremragende indskiftning. Et frispark var egentlig clearet i VB Koldings felt, men jydernes anfører sendte bolden tilbage mod mål med et hovedstød.

En velspillende Garcia får hovedet på - bolden rammer stolpen - og springer ud til Karsten Jensen, der står en halv meter fra stregen. Med knæ og fod får han bolden over stregen til 2-1 og masser og jubel.

Men den føring holdt altså kun til få sekunder før tid med Oliver Tychosens drømmehug fra kanten af feltet, og Næstved-spillerne var dybt skuffede.

Det blev dog til et enkelt point mod det fuldtidsproffesionelle tophold, og Næstved har nu seks point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.