Næstved fik point i sidste minut

Var bagud 0-2 fem minutter før tid. Alligevel fik Næstved point, da Kristian Bo Andersen tog chancen 30 sekunder før tid.

Målmanden var sat af, anføreren ramt af karantæne ligesom midtbaneslideren.

Der var for alvor rokeret rundt på Næstveds startopstilling forud for den vigtige bundkamp ude mod Viborg 2. påskedag.

Og kampens første 87 minutter forløb som frygtet for Næstved-tilhængerne. Bagud 0-2 mod et Viborg-hold, der viste, at de har et bedre hold end tabellen viser.

Men så.

Frispark til Næstved efter 87 minutter. Emmanuel Ake sparker og scorer med et behersket spark mod roden af højre stolpe. 2-1.

30 sekunder før tid modtager forsvarsspilleren Kristian Bo Andersen bolden midt på Viborgs banehalvdel. Han fyrer af og bolden sejler op over Viborg-målmanden og helt op under overliggeren.

Vild jubel blandt Næstved-spillerne. Forståeligt nok, fordi det lige netop er Kristian Bo Andersens sidste-øjebliks-skud, der holder Næstved over nedrykningsstregen.