Motorkontorer lukker

Fra nytår overtager SKAT registreringen af motorkøretøjer. Dermed lukker motorkontorerne på politistationerne i Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Ringsted og Køge

Den 1. januar overtager SKAT motorregistreringsopgaven fra politiet, og det betyder, at motorkontorerne på politistationerne i Næstved, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Ringsted og Køge alle lukker i løbet af december måned.

For at sikre overførslen af opgaven til SKAT har motorkontoret i Ringsted sidste ekspeditionsdag fredag den 14. december, motorkontorerne i Nykøbing Sj. har sidste ekspeditionsdag torsdag den 20. december  og motorkontoret i Kalundborg sidste ekspeditionsdag torsdag d. 27. december.

Motorkontorerne i Næstved, Køge og Holbæk holder åbent helt frem til nytår med sidste ekspeditionsdag fredag den 28. december 2007.

Efter nytår varetages motorregistreringsopgaven af de lokale skattecentre, der i Midt- og Vestsjællands politikreds vil have ekspeditioner i Roskilde på  Universitetsvej 2, i Køge på  Gymnasievej 21 og i
Holbæk på Jernbanevej 6.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App