Michelin-kok laver Danmarks bedste hotdog

Stjernekokken Paul Cunningham har lavet en gourmet-hotdog med blandt andet tang, koriander og andeconfit.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Danmarksmesterskabet i hotdog er afgjort!

Kokkene kom fra nogle af landets fineste restauranter, og nogle af de stolteste pølsevogne. Og i kategorien årets Gourmet-hotdog vandt den engelske stjernekok Paul Cunningham, der er bosat i Korsør.

Den 41-årige kok begyndte sin karriere på Søllerød Kro, i dag er chéf på restauranten The Paul i Tivoli, som har vundet flere Michelin-stjerner - den fineste internationale anerkendelse af god mad - og som ofte er vært for kongefamiliens middage.For 30.000 kr. hotdogsDM i hotdog blev afviklet i Tivoli mandag, gæsterne købte for cirka 30.000 kroner hotdogs - alle pengene går til Børnefondens projekter i Afrika.Cunninghams hotdog er ifølge Politiken.dk "en asiatisk inspireret hotdog bestående af blandt andet organisk kalv og svinekød, krydret andeconfit, hoisinhonning, fennikelfrø, ældet japansk soya, ingefær, ristet korianderfrø, grillet chili, krydret wagamesalat, sprødt saltet nori-tang og knuste wasabi-ærter."Paul Cunningham har skrevet en stribe velrennomerede kogebøger, herbladt Madjournal og Incognito.


Nyhedsoverblik