Michaels madbrød snuppede 1. pladsen

Dommerne var vilde med Michael Larsens græske madbrød, da der tirsdag var konkurrence i Danmarks bedste brød på Rådhuspladsen i København.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Michael Larsen fra Præstø løb tirsdag med førstepladsen i genren madbrød, da 70 bagere mødte på Rådhuspladsen i København for at bage Danmarks bedste brød.

Han og hustruen ejer Strandvejens Bageri, der egentligt har adresse i Greve, men som producerer alt deres vrød i Præstø, hvor deres varer også sælges i forretningen Meny.

- Vi har ligget i Præstø siden 1. juni, så vi er ret nye hernede, og så er det jo ekstra dejligt at vinde sådan en førsteplads, så folk lærer os at kende, siger Charlotte Larsen.

Det var hendes mands græske madbrød, der løb med førstepladsen i den nye kategori madbrød. Brødet indeholder estragon, tomater, feta og løg og har henover sommeren været i butikken i forskellige varianter, når Michael Larsen har bagt sig frem til den helt rigtige konkurrenceudgave.

Den fandt han tydeligvis frem til og vandt sammen med æren, en præmie på 5000 kroner også en guldplatte, der nu kommer op at hænge i forretningen.

- Han er glad. Meget glad. Det betyder meget for faget, at vi får profileret, at der stadig er det her gode håndværk, og vi er meget stolte hernede, siger Charlotte Larsen.

Hun kan i øvrigt fortælle interesserede, at det prisvindende madbrød kommer i salg fra onsdag eftermiddag i Meny i Præstø.

150923_graesk_madbroed.jpg
Foto: Charlotte Larsen

De prisvindende, græske madbrød
 

150923_bagedyst.jpg
Foto: Charlotte Larsen

Michael Larsen sammen med vinderne i de øvrige kategorier

 


Nyhedsoverblik