Har du set dette våben?

Foto: TV ØST

Muligt gerningsvåben fra drab i Holbæk den 5. februar bliver nu efterlyst af politiet. Billedet viser en kopi af metalrøret, som politiet har fået fremstillet.

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser et ca. 50 centimeter langt, galvaniseret metalvandrør med et ca. 10 centimeter langt gevind i den ene ende.

Tekniske undersøgelser viser, at det med stor sandsynlighed er det vandrør, der er blevet brugt til at dræbe den 43-årige mand. Manden blev fundet død i sin lejlighed i Ladegårdsparken Vest 151 i Holbæk den 5. februar 2010.

Politiet ønsker offentlighedens hjælp til at lede efter vandrøret i haver, buske, bevoksede områder, og hvor sneen er smeltet i området omkring Ladegårdsparken, Kighøjparken, Vandtårnsvej, Slotshaven, Markskellet og området omkring badmintonhallen og havekolonien ved Slotshaven.

Politiet vil også gerne tale med personer i Holbækområdet, der på et tidspunkt har fremstillet et lignende vandrør med et så langt gevind.

Vandrøret var i lejligheden inden drabet, men blev ikke fundet i lejligheden under politiets undersøgelser.

Det formodes, at gerningsmanden har fjernet vandrøret og efterfølgende smidt det fra sig i området. En omfattende eftersøgning har dog ikke tilvejebragt røret.

Der er i sagen varetægtsfængslet en 17-årig mand sigtet for drabet. Han nægter sig skyldig.

Henvendelse til Midt- og Vestsjællandspoliti på 46351448 eller 114.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App