Mareridts-kamp for drømmehold

Der var lammetæv til Slagelses håndboldkvinder, da de i dag mødte Viborg i Champions Leauge. Anja Andersen kaldte sine spillere "høns, der er på vej væk".

Slagelse DT's træner Anja Andersen var ikke alt for begejstret for sit mandskab, som lørdag løb ind i et 12-22-nederlag til Viborg HK i mellemspillet i Champions League.

- Har I set filmen "Chicken Run"? I ligner nogle høns, der er på vej væk, råbte træneren mod sine spillere ved den første Slagelse-timeout efter blot 10 minutters spil.

Her var Slagelses kvinder, som er forsvarende mestre i turneringen, bagud med hele 0-6 til et Viborg-mandskab, som ikke skulle anstrenge sig for meget. Opsangen hjalp en lille smule, for fem minutter senere kunne Mette Melgaard score Slagelses første mål i opgøret til 1-6.

Stjernerne blev på bænken

Anja Andersen, som forlængst har meldt ud, at Champions League-turneringen i denne sæson er nedprioriteret i forhold til den hjemlige liga, havde som ventet efterladt de fleste af sine stjerner på bænken, og derfor var der reelt heller aldrig tvivl om kampens udfald.

Den manglende modstand fik også udeholdet, der stillede op med alle holdets stjerner minus en skadet Bojana Popovic, til at slappe af og gå ned i tempo, så Slagelse reducerede Viborgs føring til fire mål. Ved pausen førte Viborg alligevel med 12-7.

Slagelse sidst med tre nederlag

Gæsternes storskytte Grit Jurack, Rikke Skov og Kristine Lunde havde i anden halvleg fortsat ingen problemer med at holde Slagelse væk fra scoringer. Tværtimod. Viborg skruede igen tempoet op og kunne stille og roligt udbygge føringen i resten af kampen.

Med sejren rykker Viborg op på den vigtige andenplads i mellemspillets gruppe to med to sejre i tre kampe. Østrigske Hypo Niederösterreich fører med maksimumpoint for tre kampe.

Slagelse er sidst med tre nederlag af tre mulige. De to bedste hold går videre til semifinalen.