6 års fængsel for at forsøge at dræbe samlever

Foto: TV ØST

Et enigt nævningeting i retten i Nykøbing Falster kender en 43-årig mand fra Bangsebro skyldig i 2 drabsforsøg på sin samlever.

En 43-årig mand fra Nykøbing Falster er blevet idømt 6 års fængsel for flere forsøg på at dræbe sin samlever. Det skriver folketidende.dk.

I perioden december 2012 til maj 2013 forsøgte den 43-årige i mindst 2 tilfælde at slå sin samlever ihjel. En gang gav han hende en række forskellige medikamenter i kaffen;  codein, tramadol, morfin og zolpidem. Anden gang sprøjtede han samleveren med peberspray i hovedet og forsøgte at kvæle hende med en pude.

Falsk forklaring og våben

Ved det andet forsøg formåede kvinden at slå manden i hovedet med en stavlygte. Ifølge folketidende.dk er manden også blevet dømt for at aflægge falsk forklaring til politiet, da han forsøgte at bilde dem ind, at han var blevet overfaldet i Sønderborg, hvor han var på kursus. Den aften havde han i virkeligheden taget toget hjem til Falster for at forsøge og dræbe kvinden med puden. Efterfølgende tog han toget tilbage på kursus - denne gang med et slag i ansigtet fra en stavlygte.

Derudover er han dømt skyldig i overtrædelse af våbenloven. Den 43-årige havde en peberspray og en strømpistol.

Manden har nægtet sig skyldig drabsforsøg, men erkender at have været i huset på natten, hvor hans samlever blev overfaldet. Ifølge Ekstra Bladet ankede den 43-årige dommen på stedet.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App