Brunkål med bacon og enebær (7/1-2011)

.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Brunkål med bacon og enebær

Ingredienser

  • 1 hvidkål
  • 1 stort løg
  • 300 g hel bacon
  • Smør ell. olie til stegning
  • 4 spsk. Sirup
  • 2-3 spsk. Worcestershiresauce
  • 10 tørrede og knust enebær
  • Groft rugbrød og sennep

Fremgangsmetode:

1.    Skær bacon og løg i tern og steg begge dele sammen i en stor gryde.
2.    Snit hvidkål ensartet og tilsæt kålen til bacon og løg. Anvend eventuel mere fedtstof til stegning.  
3.    Tilsæt Worcestershiresauce og sirup samt enebær. Rør i gryden med jævne mellemrum og brun kålen til den er mør, ca. 45 min. Der kan tilsættes kulør hvis man ønsker en mere brun ret.
4.    Anret eller server den rygende varme kål med groft rugbrød, god stærk sennep og evt. en kold øl.

[video:videonode:80237]

 


Nyhedsoverblik