Laksetimbaler med rejer og pinjekerner (11. februar)

Opskrift på Laksetimbaler med rejer og pinjekerner

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Til 4 personer

Ingredienser:

"    2 modne avocado
"    6 store skiver røget laks
"    200 g flødeost naturel
"    Evt. 2-4 spsk. cremefraiche
"    200 g optøede rejer
"    100 g pinjekerner
"    100 g skyllet rucola
"    Olivenolie
"    citronsaft
"    Salt og peber
"    4 små forme

Fremgangsmetode:

1.    Blend avokadokødet, osten og smag til med salt og peber samt citronsaft. Avocadomosen må gerne være lidt tyk i konsistensen. Hvis den ønskes mere let, blandes lidt cremefraiche i.
2.    For formene med lakseskiverne og fyld formene med avocadomosen. Luk til  med det overskydende laks fra siderne og stil timbalerne koldt mindst et par timer.
3.    Rist pinjekernerne på en varm tør pande til de tager farve. Pas på de ikke bliver sorte.
4.    Anret forretten på en tallerken med lidt olivenolie og rucola på bunden. Pyndt timbalen på tallerkenen med de ristede pinjekerner og rejer.
5.    Forretten kan eventuelt serveres med lidt brød og en cremefraiche dressing til.


Nyhedsoverblik