Naturbørnehaven Solbakken

I anledning af efterårsferien besøger Mads i denne uge naturbørnehaven Solbakken i Asnæs, der er eksperter i bålmad og ofte bruger ingredienser, som de finder i

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I dag står menuen på boller med krydderurter, skov-rødgrød og pandekager med hakkede nødder og hyben.

Først går jagten på naturens gode råvarer. Børnene går op i det med liv og sjæl, og sammen med naturkonsulent Jørgen Stoltz plukker de vild merian, røllikeblade, hyldebær, brombær, hyben og hasselnødder.

Tilbage i børnehaven bliver der hakket, skåret, æltet, bagt og rørt i gryden på livet løs. Alle er med i det udendørs ”køkken”, både børn og voksne, og al maden bliver tilberedt over bål.

Så har du lyst til at samle urter og bær og prøve kræfter med bålmad sammen dine børn i efterårsferien, så er der inspiration at hente i Mad med mere fra Solbakken.

 

 


Nyhedsoverblik