Elverdamskroen

Væggene er prydet af diverse udmærkelser og priser, der alle vidner om, at her huserer en mesterkok. Vi er på Elverdamskroen i Tølløse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For over 10 år siden overtog kokken Jan Pedersen kroen, der skriver historie helt tilbage til 1600 tallet. Elverdamskroen blev dengang  etableret som udskænkningssted for bønder der ventede på at få deres korn malet på møllen ved Elverdamsåen.

I dag er Elverdamskroen et hyggeligt og stilfuldt gourmet-spisested - et af de bedste i regionen.

I køkkenet møder vi Brian Klokhøj, der er 19 år og kokkeelev. Men han er mere end det - Brian er såmænd allerede udnævnt til køkkenchef. Og han drømmer om at overtage Elverdamskroen efter Jan Pedersen engang.

At en elev er udnævnt til køkkenchef er ikke en tilfældighed. Jan Pedersen er kendt for at give sine elever et stort ansvar og han er god til at lære fra sig.

Så Elverdamskroen er ikke blot et godt spisested, den er også et eftertraget uddannelsessted.

Læs mere om Elverdamskroen her: http://www.elverdamskroen.dk/

[video:flv:080619_magasin_mad_med_mere.flv]

 

 


Nyhedsoverblik