Lolland vil have borgere til at skrive politikken

Foto: TV ØST

Kultur – og fritidspolitikken i Lolland Kommune udløber i 2014. Derfor inviteres borgene nu til at skrive en ny, der skal gælde de næste 10 år.

Der skal skrives en ny kultur – og fritidspolitik for Lolland Kommune, der skal gælde i årene 2015-2025 og borgerne selv kan være med til at udvikle og præge den nye politik, som skal formuleres.

Startskuddet til processen mod en ny kultur- og fritidspolitik for Lolland Kommune lyder tirsdag den 30. september klokken, hvor alle borgere får mulighed for at komme med til Kick Off-møde i Højrebyhallen i Søllested.

-  Vi lader bogstaveligste forstand borgerne selv skrive den politik, der skal gælde for perioden 2015-2025. Så selvom det er os som politikere, der i sidste ende skal godkende politikken, er det i høj grad borgernes egen politik, og det vil sikre en meget høj grad af ejerskab, siger formand for Fritids – og Kulturudvalget i Lolland Kommune, Heino Hansen (A) i en pressemeddelelse.  

Som del af Kick Off-mødet vil der blive etableret temagrupper, som senere skal mødes og formulere et samlet input til politikken i løbet af oktober og november måned. I slutningen af november skal alle temagrupper så mødes og diskutere politikken og ikke mindst formulere den.

-   Lolland Kommune har sat borgerinddragelse højt på dagsordenen ikke bare for den kommende byrådsperiode men for fremtiden, så det er helt naturligt, at vi arbejder tæt med borgerne også i forbindelse med kultur- og fritidspolitikken, siger Heino Knudsen

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App