Landskampe på Lolland-Falster

Foto: TV ØST

Når Irlands landshold i kvindefodbold kommer til Danmark for at spille venskabskampe, bliver det Nykøbing F og Sakskøbing, der skal lægge græs til U19-kampene.

Tirsdag den 19. og torsdag den 21. august spiller nogle af verdens bedste kvindelige fodboldspillere på dansk græs, når de irske U19-kvinder spiller 2 venskabskampe mod danske spillere i Nykøbing Falster og Sakskøbing.

For de irske fodboldpiger er de 2 kampe på dansk grund sidste forberedelse, inden holdet i september skal spille EM-kvalifikation i Aserbajdsjan.

Valget er faldet på Lolland-Falster blandt andet på grund af DBU's øgede fokus fokus på pige- og kvindefodbold i området.

- Vi glæder os til at fremvise pigefodbold på topniveau og samtidig bruge kampene aktivt til at øge interessen for pige- og kvindefodbold i området, siger Arne Jensen, pige- og kvindefodboldskonsulent i DBU Lolland-Falster.

 

En gammel kending

Blandt de danske spillere er der også en lokal kending. Nykøbingenseren Rikke Sevecke forventes at trække i fodboldstøvlerne. Hun startede sin fodboldkarriere i B1921 (Nykøbing FC), men spiller i dag i ligaklubben Ballerup-Skovlunde.

Kampene spilles tirsdag den 19. august klokken 18:30 på Telenor Arena i Nykøbing F. og torsdag den 21. august klokken 12:00 på Inges auto Park i Sakskøbing. Der er gratis entré til begge kampe.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App