Klædes på til byggemilliarder

Foto: TV ØST

250 sjællandske virksomheder deltager i stort netværksmøde om de kommende kæmpe byggeprojekter. Ideen er at få virksomhederne til at arbejde sammen.

Skal din virksomhed være klar til de nye udfordringer:

Netværkene skal planlægges med udgangspunkt i de opgaver, der de næste ti år kommer i Region Sjælland i forbindelse med tunnel-byggeriet

Der arbejdes med netværksdannelse vedrørende

  • etablering og drift af byggeplads,
  • forplejning,
  • reparationer og tilpasninger,
  • installationer,
  • bygge-/apteringsfag,
  • oplevelser og
  • leverandører

Du kan finde oplysninger om projektet og ansøgningsskemaer på www.klartilfemern.dk

Der skal bygges for 140 milliarder i alt i vores område i de kommende 10-12 år. Blandt andet nye sygehuse, en ny jernbane over Køge og så selvfølgelig den faste forbindelse til Tyskland. Og interessen for at få del i de mange projekter er enorm. Over 500 virksomheder arbejder benhårdt for at få del i ordrene.

Derfor mødtes over 250 sjællandske virksomheder i dag til netværksmødet ”Klar til Femern Bælt – Klar til nye udfordringer” i Næstved.

En slags virksomhedsdating

- Vi ønsker at samle de virksomheder, der ved at arbejde sammen, kan løse andre og større opgaver end de normalt er i stand til, siger formand for Femern Belt Development, Svend Erik Hovmand.

Som en del af netværksdagen bliver der påbegyndt en netværksdannelse med udgangspunkt i de fremtidige bygge og anlægsopgaver i Østdanmark.

- Vi bryder opgaverne ned og etablerer netværk med udgangspunkt i dem. På den måde kan vi give virksomhederne nogle redskaber til at få opgaver, de ellers ikke ville have en chance for at få, siger Svend Erik Hovmand.

 

02:29 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App